Erikoiskasvohoito

Erikoiskasvohoidot

Erikoishoidoilla hoidetaan ihon erikoisongelmia. Hoidot sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita ja ovat hierontapainotteisia.

 

Erikoishoitoja meillä on Sothy`s ja Academie tuotesarjoilla. Jokainen erikoishoito on oma kokonaisuutensa sisältäen tehokkaan kuorinnan, hierontaosuuden ampullilla ja voiteella ja hoidon päättävän naamion.

Hoidot kestävät 1,5 - 2 h, erikoishoitoon voi lisätä myös epäpuhtauksien poiston.

Sothy`s erikoishoitoja

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

academie - sarjan erikoishoitoja

  • LIFTING RAFFERMISSANT napakoittava c-vitamiinihoito, supistaa huokosia  110e / 1,5h

  • Derm Acte experttikuorinnat, hapotushoidot. Tehokkaat hedelmähapot uudistavat ihoasi, juonteet, laajentuneet huokoset, arvet, väsynyt, harmaa iho. 1. Hapotuskäsittely 85e, jatkokäsittelyt 75e. Jatkohapotuskäsittelyt 2.- 5. Kerta 75e.

Mikrohionta

Corundum kristallikiteilla ja alipaineella tehtävä tehokas kuorinta. Hoitokohteena arvet, juonteet, väsynyt iho, epäpuhdas iho, ikääntyvä iho. Arpiin, laajentuneisiin huokosiin ja juonteisiin hoitoa suositellaan sarjana noin 3 - 4 hoitoa kuukaudessa.

Mikrohionta ja naamio 72e/ 1h

Mirrohionta ja hieronta 80e 1h

Ihonpuhdistus ja mikrohionta 115e/ 2h

Mikrohionta, ihonpuhdistus, hieronta, naamio 130e/ 2,5h

Mikroneulaus

Täsmähoito laajentuneisiin ihohuokosiin, juonteisiin,

veltostuneelle iholle, tukkeutuvalle iholle ja raskausarpiin sekä pigmenttimuutoksiin. Steriilillä asiakaskohtaisella titaniumrullalla, jossa on yli 500 terävää hyvin pientä neulaa tehdään ihon pintakerokseen pieniä aukkoja, joihin muodostuu uutta ihosolukkoa. Kasvohoito kestää noin tunnin. Hoidossa keskitytään kunkin asiakkaan erityisongelmiin. Neulakäsittelyn jälkeen kasvoille imeytetään hyaluronihappoa sisältävä steriili ampulli. Ampullin tehoaineet imeytyvät 1000 kertaa tehokkaammin verrattuna imeytykseen neulaamattomalle iholle. Hoidon päättää rauhoittava ja kosteuttava steriili naamio. Iho punoittaa hoitopäivän ja hieman seuraavanakin päivänä. Meikkiä ei saa käyttää vuorokauteen. Mikroneulausta suositellaan 3-4 kertaa, yksi mikroneulaushoito/kk. Ensimmäinen hoitokerta 250e, jatkokäsittelyt 150e. Hoitoa ei suositella aurinkoaikaan, sillä se altistaa pigmenttimuutoksille.

Sothy's homme   RENTOUTTAVA KASVOHOITO MIEHILLE

Hoidossa kasvoille tehdään vulkaanista kiveä sisältävä raemainen kuorinta. Kuorinnan vaikuttaessa tehdään päänahan hieronta eteerisillä öljyillä, kasvohieronta rentouttaa kasvolihaksia, hoidossa tuoksuvat miedot yrttiuutteet. Hoitoon voi yhdistää epäpuhtauksien poiston. Rauhoittavan kasvonaamion aikana hierotaan hartiat. Hoitokokonaisuus kestää noin 1,5 h/100e.

Danne entsyyminaamiot

Kuorivat ja kiinteyttävät entsyyminaamiot vilkastuttavat ihon entsyymitoimintaa. Kuoriva ja kiinteyttävä naamiohoito antaa elinvoimaa väsyneelle iholle pitkäksi aikaa. Danne entsyyminaamioita on 2 eri tehokkuutta 1 ja 2. Naamio 1 on kuoriva ja kuona-aineita poistava ja naamio 2 kiinteyttää ja jumppaa kasvojen pintalihaksia. Kummatkin naamiot voi laittaa samalle asiaakkeell päällekkäin ja ne tehostavat toistensa vaikutusta.
Entsyyminaamio 1 120e/1,5h ja naamiot 1 ja 2 yhtäaikaa 140e.

HIFU "veitsetön" kasvojen kohotus

HIFU (High Intense Focused Ultrasound) perustuu korkeaintensiivisen ultraäänen tarkasti kohdennettuun käyttöön energialähteenä. Ihon sisempiin kerroksiin suunnatun ultraäänienergian aiheuttama lämpö käynnistää heikentyneen kollageenin vahvistumisen ja uuden kollageenin syntymisen.

HIFU-hoidossa korkeatehoista ultraäänienergiaa kohdistetaan tarkasti ihon sisempiin kerroksiin sekä ihon alla sijaitsevaan SMAS-kalvorakenteeseen. Toisin kuin muilla menetelmillä HIFU aktivoi ihokudosta sisältä käsin, jolloin kudoksen normaali

kollageenituotanto aktivoituu, ja todelliset, lopulliset tulokset on havaittavissa vasta viikkojen kuluttua.

Toimenpide soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi kulmien ja silmänympärysalueen ihon

kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

HIFU-hoito tuntuu lähinnä pieniltä sähköiskuilta ihon sisällä. Toimenpide ei jätä

minkäänlaisia jälkiä iholle eikä vaadi palautumisaikaa.

Hoidon tulokset alkavat näkyvä muutaman viikon kuluttua hoidosta. Tulokset ovat näkyvimmät 3-6 kk kuluttua, mutta vaikutus saattaa voimistua asteittain aina 6 kk saakka. Hoito voidaan uusia 4 – 8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Tulokset ovat erittäin pitkäkestoiset, vaikutus kestää jopa useita vuosia.

- yläkasvot ja silmänympärys ja otsa 250e

- suunympärys ja leukalinja 250e

- koko kasvot ja kaula 450e

- alakasvot ja suunympärys, leukalinja ja kaula 300e