Kauneushoito, jalkahoito

HOIDOT

Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi palvelee asiakkaitaan monipuolisesti.
 

Valikosta valitset helposti hoitomme, jotka suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ehdottoman  yksilöllisesti ja asiakas huomioiden.

 

Hoitomme tehdään rauhallisissa ja viihtyisissä tiloissamme
kauppakeskus Minnassa. Jokaiselle asiakkaallemme varataan oma hoitohuone.
Näin varmistamme, että saat juuri Sinä saat rentoutua ja nauttia hoidoistamme.

 

Muistathan, että meiltä saat lahjakortit ympäri vuoden.
Juuri sinun määrittelemälläsi hinnalla ja sisällöllä.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä hyvää ja kaunista!


Tervetuloa nauttimaan!

Ripsien pidennys

Nouveau Lashes ripset on Englannissa lanseerattu ripsienpidennystekniikka. Ripset kiinnitetään omiin ripsiin 1 ripsi kerrallaan. Ripsiä on saatavana eri paksuisina ja pituisina, joten jokaiselle voidaan rakentaa uniikit, toiveita vastaavat ripset.

Ripsipermanentti

Kaarevoittava käsittely ripsille, joista puuttuu luonnollinen kaarevuus . Permanentti (60e) tekee ripsistä pyöreän kaarevat, permanenttipuolia löytyy eri pituisille ripsille.

Korva - ja nenäkorut

Korvien reiìtys tapahtuu Blomdahl menetelmällä. Reiìtyskoru on steriilissä korukasetissa, joka avautuu rei`tyspistoolilla ammuttaessa. Koru ja reikä tulevat korvaan samanaikaisesti. Koruja löytyy titaniumkoruina ja kullattuina koruina.

Käsihoito

Käsihoidon kesto on 1,5 h (79e). Hoidossa viilataan kynnet haluttuun muotoon. Käsille tehdään pehmittävä suolakuorinta ja kynsinauhoihin hierotaan hoitava kynsinauhavoide ja kädet laitetaan pehmittävään kylpyyn...

Jalkahoito

Jalkahoitoa on tarjolla 2:a eri pituista hoitoa. Tunnin hoitoon kuuluu lyhyt jalkakylpy, kynnet siistitään, kynsiä ohennetaan jos siihen on tarvetta, kovettumat poistetaan ja lopuksi laitetaan hoitava jalkavoide (70e).

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla saadaan muutaman vuoden kestävät pysyvät eyelinerit, kulmakarvat ja huultenrajaukset. Kestopigmentoinnissa tarvitaan 2 käsittelyä joiden välillä on 1 kuukausi (yhteensä 425e). Värivaihtoehtoja on useita, kulmakarvoihin ja huuliin saadaan luonnollinen lopputulos.

Kiinteytyshoidot

Hoitovaihtoehdot veltostuneen ihon virkistämiseen, uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Meikit

Tyylikkäät juhla- ja arkimeikit tehdään Sothy`s sarjan ja Ben Nye sarjan meikeillä. Meikin pohjustaa  ampulli, joka takaa meikin hyvän keston.

Peruskasvohoito

Ihoanalyysin mukaan ihoa hoidetaan ihotyypin mukaisin kuorinnoin, hieronnoin ja naamioin.Tarvittaessa tehdään epäpuhtauksien poisto. Oikeilla kotihoitoaineilla ja säännöllisillä hoitolahoidoilla päästään hyviin tuloksiin.

Erikoiskasvohoito

Erikoishoidoilla hoidetaan ihon erikoisongelmia. Hoidot sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita ja ovat hierontapainotteisia.

Erikoishoidoissa käytetään Sothy`s ja Academie tuotesarjoja.

Karvanpoistomenetelmät

DIATERMIA

Sähkövirran ja pienen teräs - tai kultaneulan avulla poltetaan ihosta pois häiritseviä yksittäisiä ihokarvoja, hiusverisuonia tai varsiluomia.

VAHAUS JA SOKEROINTI

Kulmakarvoja, huulikarvoja, biki- kainalo-, sääri- ja reisikarvoja poistetaan juurineen sekä vahalla, että sokeroimalla

E-Style valoimpulssihoito

E-Style on uuden sukupolven valoimpulssihoito, jossa yhdistyy 2:n energian infrapunavalon ja radioaaltojen yhteisvaikutus.
Tulos on aiempia menetelmiä tehokkaampi ja turvallisempi.

Vartalohoidot

Hoitolahoito Hanakasumi on japanilaistyylinen rentouttava vartalohoito. Kuorintapyyhkeillä tehdään kirsikankukkien tuoksuinen riisikuorinta.