Jalkahoito

Jalkahoito

Jalkahoitoa on tarjolla 2:a eri pituista hoitoa.

Tunnin hoitoon kuuluu lyhyt jalkakylpy, kynnet siistitään, kynsiä ohennetaan jos siihen on tarvetta, kovettumat poistetaan ja lopuksi laitetaan hoitava jalkavoide (72e). Pidempään 1,5 h:n jalkahoitoon tulee jalkahieronta 82e.

 

Lisäksi kynsien lakkaus,
kynnet lakataan hygienisesti ja lakkapullon saa omaksi, hinta 7 euroa.

 

Jalkahoidossa hoidetaan myös sisäänkasvaneita kynsiä, vaurioituneita kynsiä ja sienikynsiä. Myös jalkaterapiatuotteita on myynnissä mm. varpaanerottajia, liikavarvassuojia, lampaanvillaa varpaanvälihautumiin sekä päkiäpehmusteita.

 

Jalkojen kotihoitotuotteita on myynnissä Laufwunder, Allpresan, Gehwol ja Iloiset Varpaat sarjoista. Jalkahoidossa mahdollisuus myös OPI-geelilakkaukseen.

 

UUTUUS! Pedifix sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito. Kynnen päälle liimataan jousi, joka nostaa kynnen reunoja ja suoristaa kynnen kasvun, vaihdetaan uuteen kynnen kasvaessa, jalkahoidon yhteydessä 35e ja erikseen 50e.

 

UUTUUS! Verrutop syylänpoisto hapolla. Kuivattaa syylää ja aiheuttaa sen surkastumisen. Hoito vaatii toistoja, kunnes syylä hävinnyt. Käsittelyt aikaisintaan viikon välein. Syylien poisto hapolla 40e/kerta, jalkahoidon yhteydessä 30e/kerta. Hoidolla saatu hyviä tuloksia.


Hinta: jalkahoito alk. 72 euroa, opiskelijat -10%.