Kiinteytyshoito

Kiinteytyshoidot

E-Style kiinteytys valoimpulssilla

Kiinteyttää velttoa ihokudosta suurtaajuusenergian avulla, hoito lämmittää ihokudosta valoenergian avulla ja kiihdyttää näin kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja parantaa näin ihon joustavuutta. Iho uudistuu, uusia soluja muodostuu nopeammin, näin myös ihonväri kirkastuu ja heleytyy.

Hoito tehdään sarjana 5 kertaa ja hoidon edistyessä iho napakoituu. Hoitokerrat kuukauden välein. Hoidon jälkeen iholla on lievää punoitusta, joka laskee nopeasti.

Hinnat alkaen 90e/15 min. pienet alueet, 170e/30 min ja 300e 60 min,. Hoidon kesto määräytyy iho-alueen koon mukaan.

Mikrohionta

Corundum kristallikiteilla ja alipaineella tehtävä

tehokas kuorinta. Hoitokohteena arvet, juonteet, väsynyt

iho, epäpuhdas iho, ikääntyvä iho. Arpiin, laajentuneisiin

huokosiin ja juonteisiin hoitoa suositellaan sarjana

noin 3 - 4 hoitoa kuukaudessa.

Hionta koko kasvot 70e/ 1h.

Ihonpuhdistus ja mikrohionta 110e/ 2h.

Mikroneulaus

Täsmähoito laajentuneisiin ihohuokosiin, juonteisiin,

veltostuneelle iholle, tukkeutuvalle iholle ja raskausarpiin sekä pigmenttimuutoksiin. Steriilillä asiakaskohtaisella titaniumrullalla, jossa on yli 500 terävää hyvin pientä neulaa tehdään ihon pintakerokseen pieniä aukkoja, joihin muodostuu uutta ihosolukkoa. Kasvohoito kestää noin tunnin. Hoidossa keskitytään kunkin asiakkaan erityisongelmiin. Neulakäsittelyn jälkeen kasvoille imeytetään hyaluronihappoa sisältävä steriili ampulli. Ampullin tehoaineet imeytyvät 1000 kertaa tehokkaammin verrattuna imeytykseen neulaamattomalle iholle. Hoidon päättää rauhoittava ja kosteuttava steriili naamio. Iho punoittaa hoitopäivän ja hieman seuraavanakin päivänä. Meikkiä ei saa käyttää vuorokauteen. Mikroneulausta suositellaan 3-4 kertaa, yksi mikroneulaushoito/kk. Ensimmäinen hoitokerta 250e, jatkokäsittelyt 150e.

Hoitoa ei suositella aurinkoaikaan, sillä se altistaa pigmenttimuutoksille.​

Danne entsyyminaamiot

Kuorivat ja kiinteyttävät entsyyminaamiot vilkastuttavat ihon entsyymitoimintaa. Kuoriva ja kiinteyttävä naamiohoito antaa elinvoimaa väsyneelle iholle pitkäksi aikaa. Danne entsyyminaamioita on 2 eri tehokkuutta 1 ja 2. Naamio 1 on kuoriva ja kuona-aineita poistava ja naamio 2 kiinteyttää ja jumppaa kasvojen pintalihaksia. Kummatkin naamiot voi laittaa samalle asiaakkeell päällekkäin ja ne tehostavat toistensa vaikutusta. Entsyyminaamio 1 120e/1,5h ja naamiot 1 ja 2 yhtäaikaa 140e.


Hinta: katso yllä (hoitokuvaukset), opiskelijat -10%.